Ik ben webdesigner

Ik ben web developer

Ik ben Ramon Horst

In het heerlijk rustige Valthermond, nabij Emmen en Stadskanaal resideer ik als web developer en webdesigner. Wonend tegen de grenzen van Groningen en Duitsland en werkend in Emmen en thuis in Valthermond maak ik websites en webapps en publiceer ik deze op het world wide web. Daarnaast schrijf ik web content, onder andere op mijn eigen blog en in andere uithoeken van het internet.

Verder vul ik vele dagen bij CodeGorilla in Emmen waar ik als monitor probeer zoveel mogelijk andere mensen in zo kort mogelijke tijd wegwijs in de wereld van webdesign en web development te maken. Je zou kunnen zeggen dat ik het goed voor elkaar heb, immers kan ik dagelijks bezig zijn met wat ik het liefst doe en ook nog eens op anderen overbrengen hoe fantastisch dit vak is.

Zelf heb ik heel veel te danken aan CodeGorilla, ik heb de mogelijkheid gekregen om mezelf te ontwikkelen in een vakgebied waarvan ik voorheen in de veronderstelling was dat het (meer) voor mij weggelegd was. Er is echter sinds mijn schoolcarrière een hoop veranderd. Je hebt geen vakkenpakket met natuurkunde en wiskunde B meer nodig om aan de slag te kunnen in de IT-sector. Zolang je de skills leert die direct toepasbaar zijn, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en een logische denkwijze hebt kan iedereen zich tot web developer en webdesigner ontwikkelen. En ik kan het weten, ik ben er immers het levende bewijs van.

Wil je jezelf of je bedrijf ook professioneel op internet neerzetten? Stuur me even een mailtje en we kunnen gaan praten. Bij voorkeur ga ik rond de tafel met jou en een kop zwarte koffie, maar als we niet in elkaars buurt zitten is e-mail contact ook voldoende. Er is zoveel mogelijk op het gebied van web development en webdesign dat we daarover duidelijk moeten communiceren. Zo kunnen we goede afspraken maken, weten we wat we van elkaar mogen verwachten en komen we tot een volledig op maat en naar wens gemaakt digitaal product. Een product waar we beide trots op zijn.

Diensten & Producten

Follow Ramon Horst Telefoon, Webdesigner uit Valthermond Mail naar Ramon Horst, Webdesigner uit Valthermond