WebDevPro Portfolio: Welkom

Klik op een box om het project te openen

Contacteer me om uw eigen project te realiseren

IK BEN WEBDESIGNER, DEVELOPER EN COPYWRITER RAMON HORST. DIT IS MIJN PORTFOLIO

Lindamusic.nl Banner

Lindamusic.nl

Heineken and MacBook

Blog

Sliced Roast Beef

Catering Template

Youtube Gaming Web App by WebDevPro

Web App Gaming YouTube

Website laten maken?

Ja, dat kan bij WebDevPro, een website laten maken. Of een web app laten maken. Het verschil? Als televisie een website is, is een web app een computer. Snapt u hem? Een web app is een applicatie die draait in je browser, Gmail bijvoorbeeld, of Marktplaats en Funda. Dat zijn web apps, die "doen iets". Een website levert informatie aan de gebruiker, je surft naar een website op zoek naar de menukaart van een restaurant of foto's van de Drentse heide. Enige interactiviteit is meestal wel aanwezig, klik op een foto en hij vergroot, klik op een link of knop en je wordt meegenomen naar een andere pagina van betreffende website.
Slimme websites zijn web apps, je voert je gebruikersnaam en wachtwoord in en krijgt je inbox voorgeschoteld, je voert een regio in en ziet de weersverwachting daar, je typt in wat voor relatie je wilt en je krijgt een hele rits datingprofielen op je scherm, dat zijn web apps. Ze zijn afhankelijk van de invoer van de gebruiker en op basis daarvan wordt de inhoud gegenereerd. WebDevPro maakt zowel sites als apps. Kan ik iets voor je doen? Neem contact op en we nemen een bak koffie en gaan in conclaaf. Samen komen we vast tot iets moois!

Man in Black Cigarette

Zwart-Wit Template Freelancers

Wandeling bij maanlicht

Web Fotoalbum op uw eigen domein

Marriage Announcement hero Image

Aankondiging Huwelijk

WordPress Logo

Security
Scan

Schrijfsels en vulling

Geen website of app vaart wel zonder de broodnodige informatie. Wat is het doel van de website, wat kan een gebruiker met de app doen? Maak het duidelijk in sterke bewoordingen die voor zoekmachines als Google en Bing duidelijk herkenbaar zijn. Trek nieuwe bezoekers en gebruikers aan en maak duidelijk wat jouw website toevoegt aan het world wide web. Maak duidelijk waar je voor staat en wat je voor de gebruiker kunt betekenen. WebDevPro is meer dan webdesign of app development. Ook de inhoud kan verzorgd worden, met het Google-certificaat Online Marketing Fundamentals op zak, help ik je gevonden te worden en je doel duidelijk te maken, wat dat ook mag zijn.

Lightning Cover Image

Bliksemsnel Online

Lindamusic Headshot

Muzikanten
YouTubers

Matrix Code

The Matrix Achtergrond

Taxi Background Image

One Pager MKB

En hoe komt alles dan online?

Om iets op het web te publiceren zal het gehost moeten worden. Je hebt een server nodig waar je app of site op gezet wordt. Deze serveert het dan vervolgens via een browser aan je gebruikers en bezoekers. Gelukkig heb je zelf geen server nodig, want dan zou het een dure aangelegenheid worden om iets op het web te publiceren. WebDevPro neemt je ook hier weer bij de hand. Met betaalbare hostingplannen kan iedereen online vertegenwoordigd zijn. Het is natuurlijk niet verplicht, maar de ervaring leert dat mensen zoals jij en ik het liefst al hun online activiteiten bij 1 contactpersoon onderbrengen. Klinkt logisch? Is het ook, 1 partij die je online activiteiten verzorgd, welkom bij WebDevPro, online op het web, in real life in Emmen

Blue Screen of Death

Fatal Error

CodeGorilla animated GIF

Video Achtergrond
CodeGorilla

Camera in the rain

Parallax Scrolling

Newspapers Background

Nieuwspagina

Kost dat?

Ik reken geen vaste prijzen, geen website of app is gelijk. Qua functionaliteit niet, qua inhoud niet, qua opslag niet, qua verkeer niet. Alles is anders en dus is alles op maat. Bovendien zijn ieders wensen anders. De 1 wil compleet zorgenvrij zijn, een ander wil alleen een product en host het wel ergens anders, een derde hoeft alleen maar wat teksten te hebben om op zijn bestaande website te plaatsen of een widget die geïmplementeerd moet worden. Alles kan, alles mag. Of het nu een compleet Content Management Systeem is met hosting en inhoud of een enkele pagina met foto's of een geschreven artikel. Vraag vrijblijvend informatie op en let's fix your needs!

Omhoog