Over mij | Ramon Horst

Ik ben Ramon Horst. Hosting provider, web developer en netwerker. 

Alle informatie over Ramon Horst vind je hier. 

Neem contact op om samen te werken.
Contact
BNI De Valk Emmen Logo
Growing Emmen
toolbox Emmen

Ondernemen; zo doe ik het

Websites maken is leuk, websites verbeteren is gaaf en online toepassingen faciliteren maakt me blij. Vooral omdat ik altijd wat nieuws te bieden heb voor bestaande en nieuwe relaties wat hen echt verder helpt. Waarde toevoegen, daar draait het bij mij om. Nadenken over de doelen, wensen en obstakels die veel ondernemers tegenkomen in hun dagelijkse gang van zaken. 
Van verfraaiing van websites, conversieverhoging voor webshops tot communicatie en bereikbaarheidsoplossingen. Ik zet er graag mijn tanden in. Ik denk mee, ben niet bang om nieuwe toepassingen in te zetten en ben altijd eerlijk over de mogelijkheden, verwachte resultaten en het al dan niet ontbreken van garanties. Door slim en effectief te netwerken voeg ik waarde toe aan mijn eigen bedrijf, mijzelf als persoon en mijn netwerk zelf. De grootte en kwaliteit van mijn netwerk straalt immers af op de ondernemers die er zelf in zitten. Door hier efficient, zorgvuldig en immer nadenkend mee om te gaan verhoog ik mijn waarde voor mijn netwerk. Wil je er ook bij? Goed idee, ik ontvang je met open armen.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst

PKRBA

Peter F.C. Kruijsen

Voor deze registerbelastingadviseurs en belastingadviseurs heb ik een nieuwe website met één enkele pagina ontwikkeld. De focus ligt op helderheid van de dienstverlening, en de nadruk op snel contact leggen op een laagdrempelige manier. 
Samen Sterk Werk

Samen Sterk Werk

Een website ontstaan uit het zorg zzp-ers collectief Samen Sterk Zorg. De aangesloten ZZP'ers bundelen de krachten om werknemers gezond hun carrière te laten doorlopen. Door middel van het inpakken van een koffer maken zij een reis waarbij de zorgprofessionals de reisleider zijn.
emmens bakkie koffie

Emmens Bakkie Koffie

Een sociaal bedrijf in het Rensenpark te Emmen. Bakkie Koffie wil door koffie te branden en te verkopen door middel van Open Hiring werkgelegenheid creëren in de regio. Daarnaast smaakt de koffie ook gewoon heerlijk door de experise van barista Gilly Lokerse. De website met kleine webshop heb ik mogen bouwen.
Didi

Drents Internet der Dingen Initiatief

Het Didi-project is een initiatief van de Provincie Drenthe om een volledig operationeel LoraWAN netwerk te faciliteren met dekking voor de hele provincie. Deze prachtige technische faciliteit maakt Drenthe een aantrekkelijke vestigingsplek voor IOT-gerelateerde bedrijven. De website lora-drenthe.nl heb ik ontwikkeld met als KeystoneJS als Content Management System.
tuk2emmen

Tuk2Emmen

Tuk2Emmen is een initiatief vanuit stichting Toolbox in het Rensenpark om vervoer beschikbaar te stellen voor doelgroepen die hier moeite mee hebben. In Emmen rijden TukTuks rond met chauffeurs van Toolbox die op vrijwillige basis met name ouderen de deur uit weten te krijgen. Via de door mij ontwikkelde website kan men de bezetting inzien en reserveren. De mobiele versie van de site biedt bovendien de mogelijkheid direct vanaf een smartphone te bellen om een TukTuk te reserveren. 
toolbox Emmen

Stichting Toolbox

De flexwerkplek voor makers van Emmen moest noodgedwongen een ander verdienmodel implementeren. Hier hoorde op korte termijn een nieuwe website bij. Doordat de content in principe al klaar voor gebruik was heb ik voor Toolbox een one-pager in elkaar gezet met daarop alle relevante informatie. Wanneer de interne organisatie opnieuw op orde is gebracht zal er een uitgebreide nieuwe website ontwikkeld worden.
Amaze Media Beeldmerk

Amaze Media

Na een geweldige periode te hebben gehad bij Amaze Media hebben we besloten dat het voor alle partijen beter zou zijn onze eigen weg te gaan. De samenwerking en vriendschapsband blijft echter bestaan. Op verzoek van het team heb ik op me genomen de vindbaarheid en zichtbaarheid van hun website onder handen te nemen. Dit doe ik met veel plezier en gedrevenheid en altijd in goed overleg. 
Idhuna Living

Idhuna Living Emmen

De webshop van Idhuna Living draait al een tijdje prima. De eigenaren hebben hun fysieke winkel verhuisd en zochten naar ondersteuning voor het online gedeelte. Dit biedt ik hen graag. Door open communicatie over mogelijkheden en kansen alsmede klein technisch onderhoud aan de website zijn we tot een nieuwe samenwerking gekomen die naar verwachting nog lang zal voortduren.
Linda Tapken Logo

Linda Tapken

Vaak zegt men dat je werk en privé gescheiden moet houden. Toch heb ik voor Linda haar nieuwe website mogen ontwikkelen en wonen we nog steeds in alle geluk samen in Valthermond. Samen met onze kinderen en huisdieren werken we beide aan projecten die we leuk vinden, maar zeker heel verschillend.
Consenquest

Consenquest

Bert Moolhuizen is een een Mfn register mediator. Om ook online zijn bedrijf Consenquest te kunnen presenteren heb ik voor hem een statische website mogen ontwikkelen. Een CMS was niet nodig, met als gevolg dat zijn website lekker snel op je scherm verschijnt. 
Gertrud Jewelry

Gertrud Jewelry

Gertrud Schrage houdt zich bezig met de in- en verkoop van etnische sieraden van over de hele wereld. Na enkele kleine verkoopsuccessen op Etsy vond zij het tjd voor een eigen website met webshop en verwijzing naar haar Etsy-winkel. Dit project heb ik met beide handen aangepakt naar volle tevredenheid van zowel Gertrud als mijzelf.
ramon webdevpro svg
Hosting? >> Webservicedienst.nl
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram