dhcp-server

Wat kost webhosting?

Hostingkosten lopen erg uiteen, de kwaliteit ook. 

Wil je een goede prijs/kwaliteitsverhouding? 

Neem contact met mij op en je krijgt een eerlijk advies. 

Shared hosting

De voordeligste optie, prima oplossing voor vele webmasters. Lage kosten, gedeelde resources en zeer geschikt voor website met kleine omvang en bezoekersaantallen.
Vanaf €1,50 p/maand

Managed hosting

Voor wie liever geen omkijken heeft daar zijn webhosting. Je website en server worden gemonitord en up-to-date gehouden. Daarnaast wordt je geïnformeerd over activiteiten zodat je weet wat er op de achtergrond gebeurt.
Vanaf €16,99 p/maand

VPS Hosting

Een virtuele machine met gegarandeerde resources voor jouw toepassing. Volledige keuzevrijheid in besturingssysteem, control panel en software. Te gebruiken als webserver, VPN, mediastreamer, etc. 
Vanaf €19,99 p/maand

Wat kost een WordPress website hosten?

Een WordPress website kun je al hosten vanaf €33,- per jaar op basis van shared hosting. Je deelt de resources van de server dan met andere gebruikers. Heb je een website die niet heel druk bezocht wordt en van kleine tot middelgrote omvang is dan kun je hiermee prima uit de voeten. Wanneer je toch wat meer snelheid en opslagruimte wenst kun je bovendien makkelijk een stapje hogerop gaan en kiezen voor geoptimaliseerde WordPress hosting.

 

Geoptimaliseerd voor WordPress

Wil je de beginstappen overslaan en direct aan de slag met een nieuwe WordPress installatie op een server die speciaal ingericht is om WordPress websites optimaal te hosten? Dan is geoptimaliseerde WordPress hosting het antwoord, dit is nog steeds hosting op een gedeelde (shared) server, maar wel één die op alle vlakken net iets meer te bieden heeft en er zo voor zorgt dat je wat meer verkeer af kunt handelen en extra opslagruimte tot je beschikking hebt. WordPress hosting is mogelijk vanaf €12.50 per maand.

E-mail met eigen domeinnaam

Wil je niet per se een website maar wel e-mailen met een eigen domeinnaam? Dat is gewoon mogelijk, op deze manier kun je veilig mailen met een herkenbare naam. Ik zorg ervoor dat je e-mail overal ter wereld bereikbaar is vanaf elke computer door middel van webmail. Daarnaast kun je je eigen e-mailprogramma gebruiken om te e-mailen met je eigen domeinnaam. Als exra service is het ook mogelijk je huidige mailbox te synchroniseren met je nieuwe mailbox. Zo hoef je niet te schakelen tussen twee verschillende e-mail accounts en heb je direct alles op één plek. 

Een backup maken online

Wil je graag een veilige plek om je belangrijke bestanden op te slaan? Dat kan, ik kan een online opslagserver voor je configureren waarna je veilig je bestanden online kunt opslaan. Je belangrijke documenten, foto's en video's zijn dan altijd te benaderen via een webbrowser waar ook ter wereld. Bovendien is het uploaden erg eenvoudig, dit kun je doen zoals je normaal een bestand in een map op je computer zet. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bestanden en mappen makkelijk te delen op basis van e-mail adressen. Mappen en bestanden kun je tijdelijk delen (denk aan WeTransfer) en daarnaast ook beveiligen met een wachtwoord. Zo weet je zeker dat alleen degene met het wachtwoord erbij kan. 

ramon webdevpro svg
Hosting? >> Webservicedienst.nl
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram