Webmail Online -- Veilige e-mail, overal

Wil je altijd en overal via een webbrowser, bijvoorbeeld Google Chrome, kunnen e-mailen? Dat kan! Naast dat je de configuratie-instellingen voor e-mail programma's als Outlook, Mail en Thunderbird krijgt bied ik ook altijd webmail aan met de e-mail webapp Roundcube. 
Roundcube is een open source webmail toepassing die overal te benaderen en veilig is. Bovendien is het rijk aan functionaliteit. Webmail van alle gemakken voorzien dus. Altijd inclusief bij een hostingpakket voor je website. Maar Roundcube webmail is ook leverbaar zonder website. Een domeinnaam heb je wel nodig om gebruik te maken van deze toepassing.
roudncube webmail
ios-mail
outlook-logo
thunderbird-mail-logo
apple-mail

Webmail Online met véél opslag

Wil je alle ruimte in je mailbox? Webmail online biedt de mogelijkheid om al je e-mail heel lang te bewaren. 
Mailboxen worden in toenemende mate gebruikt als archief. Door slimme en snelle zoekfunctionaliteit en gebruik van het IMAP protocol heeft iedereen de mogelijkheid al zijn e-mail te bewaren op een server. Op basis van onderwerp, afzender of inhoud van het bericht kun je snel en eenvoudig berichten terugvinden. Door de uitgebreide indelingsmogelijkheden kun je bovendien alle e-mail berichten makkelijk categoriseren. De mappenstructuur die je zo aanmaakt wordt ook gesynchroniseerd tussen e-mail programma's.
Wisselen van computer maakt niet meer uit, je kunt je e-mail altijd ophalen wanneer je beveiligd verbinding maakt met de server. 
Mailbox

Webhosting inclusief webmail

Wanneer je met mij een overeenkomst sluit om je webhosting te regelen zit daar altijd e-mail met webmail bij in. Je deelt echter wel je opslagruimte met je webhosting. Dit wil dus zeggen dat als je website qua benodigde opslagruimte groeit, de capaciteit van je mailbox krimpt en vice-versa. Heb je meer opslagruimte nodig dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Technisch gezien zijn e-mail en webhosting twee totaal verschillende dingen, echter zijn zij tegelijk ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mogelijkheid om alleen te e-mailen, of om opslagruimte voor je website en mailbox te scheiden kan ik je ook aanbieden. 

ramon webdevpro svg
Hosting? >> Webservicedienst.nl
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram